Polítiques d'Ocupació

El PSC demana la compareixença de Fátima Bañez després que el govern espanyol hagi demanat un credit per pagar les pensions

  • Actualitzat:
  • Creat:

Mercè Perea creu que el PP “pretén carregar-se el sistema de Seguretat Social”

El grup Socialista al Congrés ha registrat avui la sol·licitud de compareixença de la ministra d’Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, després que anunciés ahir que el Govern espanyol ha demanat un crèdit per poder fer front al pagament de les pensions.

La diputada del PSC i portaveu del Grup Socialista a la Comissió del Pacte de Toledo, Mercè Perea, ha denunciat que l'objectiu del Govern del PP és “carregar-se el sistema de Seguretat Social”. “Creiem que el Govern s'està amagant darrere del pacte de Toledo, que usen aquesta excusa per no adoptar mesures i reformar les pensions”.


“Quines pensions es pagaran si contínua la pèrdua del poder adquisitiu dels pensionistes? Quines pensions s'acabaran pagant si el sistema no està sanejat? Quines pensions s'acabaran pagant si continua vigent la reforma del 2013?”, s’ha preguntat la diputada, que ha defensat novament el sistema públic de pensions: “els socialistes hem defensat i seguirem defensant, amb més força si cap, el sistema de pensions que han construït 5 generacions de ciutadans”