Polítiques d'Ocupació

Jornada oberta sobre “Dones i mercat de treball"

  • Actualitzat:
  • Creat:

Dilluns 26 de març de 18.30h a 20.30h al Casal Socialista Joan Reventós

Onze anys després de l'aprovació de la Llei per la Igualtat efectiva de dones i homes, impulsada pel Govern socialista de José Luís Rodríguez Zapatero, les intolerables desigualtats entre dones i homes persisteixen també en l’àmbit del treball. A més, amb la reforma laboral aprovada pel Govern del Partit Popular l’any 2012, les dones són les grans perjudicades. Parlem de major precarització, major taxa d’atur, major temporalitat i menor taxa d’activitat i d’ocupació.

Per analitzar i debatre les discriminacions laborals que pateixen les dones (bretxa salarial, segregació horitzontal i vertical, assetjament sexual...), així com les iniciatives que els i les socialistes estem duent a terme en la lluita per la igualtat efectiva, us convidem a participar a la jornada oberta sobre “Dones i mercat de treball”, organitzada conjuntament des de les secretaries de Polítiques de les Dones i Treball del Partit, que tindrà lloc el pròxim dilluns 26 de març de 18.30 h  a 20.30 h, al Casal Socialista Joan Reventós, nova seu dels i de les socialistes catalanes, al carrer Pallars, 191 de Barcelona.

Comptarem amb la participació de Miquel Iceta, primer secretari del PSC; Raquel Sánchez, secretària de Polítiques de les Dones; Pol Gibert, secretari de Treball i Pilar Cancela, diputada del Grup Socialista i presidenta de la Comissió d’Igualtat del Congrés, entre altres.

Aquells i aquelles que estigueu interessades, cal que confirmeu la vostra assistència a ocupacio@socialistes.cat abans de dimecres 21 de març.

Fitxers adjunts: