Polítiques d'Ocupació

És intolerable tenir un centre de formació desaprofitat quan tenim empreses que necessiten persones qualificades i joves que hi volen treballar

  • Pol Gibert
  • Actualizado:
  • Creado:

El grup socialista ha presentat una proposta de resolució per desplegar i posar en marxa plenament l’oferta formativa del Centre de Formació Professional d’Automoció de Martorell

El grup socialista ha presentat una proposta de resolució al Parlament per desplegar i posar en marxa plenament l’oferta formativa del Centre de Formació Professional d’Automoció de Martorell. Segons el portaveu de Treball, Pol Gibert, “és intolerable tenir un centre de formació desaprofitat quan tenim empreses que necessiten persones qualificades i joves que hi volen treballar”.

 

Pol Gibert ha explicat que “s’està donant un ús baixíssim de les instal·lacions, cosa que contrasta amb la necessitat de personal qualificat ja expressada per entitats i empreses del sector, i les actuals taxes d’atur”. El centre està formant a 300 joves a l’any, quan la seva capacitat és de 14.000 alumnes/any. “Una pèrdua d’oportunitats inassumible en una indústria important pel país i que viu en constant transformació”, ha dit.

 

“El desgavell entre els diferents departaments de la Generalitat ha impedit posar a ple rendiment un centre pioner. Si seguim així, les empreses d’automoció construiran el seu propi centre ja que la necessitat de personal format és constant. “Necessitem un Govern que treballi per explotar al màxim les capacitats del país, i no l’actual desgovern que veu en aquest centre un símbol de la seva incompetència”, ha conclòs.

 

Palabras clave: